Pip en Saartje   

Bellypaints   Schminken   Glittertattoos   Kinderfeestjes

Geef eens een bellypaint kado, wij hebben leuk verpakte kadobonnen

 

Home
Omhoog

 

        
 

 

HUURVOORWAARDEN FEESTKISTEN

 1. In deze voorwaarden wordt gemakshalve verder gesproken over verhuurder te weten: Pip en Saartje en huurder: de persoon die tegen de betaling de gehuurde kist(en) in bruikleen krijgt.
 2. De feestkisten mogen alleen onder toezicht van een volwassene worden gebruikt.
 3. Bij ophalen of bezorging van de kist(en) wordt de inhoud in bijzijn van de huurder gecontroleerd. Acceptatie van de kist betekent dat de inhoud in orde wordt bevonden.
 4. De kist wordt pas meegegeven aan huurder nadat het volledige huurbedrag incl. borg is ontvangen door de verhuurder.
 5. Naast de huur dient de huurder ook een borg te betalen van 50. Deze wordt aan huurder terugbetaald indien de complete kist in goede staat wordt terugbezorgd. Eventueel beschadigde of vermiste inhoud zal hiermee worden verrekend.
 6. De kleding uit de kisten moet droog worden teruggebracht.
 7. Kleding wordt door Pip en saartje zelf gewassen. Het is niet toegestaan zelf hiermee aan de slag te gaan, behoudens het direct verwijderen van verf en etensresten met water en een beetje afwasmiddel. Indien kleding onherstelbare schade oploopt zal deze aan de huurder in rekening gebracht worden.
 8. Het is de huurder niet toegestaan de kist of enige inhoud hiervan uit te lenen en/of door te verhuren aan derden.
 9. Pip en Saartje is niet aansprakelijk voor schade of letsel voortkomende uit onzorgvuldig gebruik van de inhoud van de feestkisten.
 10. Het blijft voor de verantwoording van de huurder te bepalen of enigerlei van de inhoud van de kisten geschikt is voor de kinderen.
 11. De feestkist(en) kunnen worden opgehaald 1-2 dagen voor het feest, en dienen te worden terugbezorgd 1 dag na het feest. Indien deze niet op tijd worden teruggebracht zal 15,00 per dag in rekening gebracht worden.
 12. De verkleedkist(en) blijven eigendom van Pip en Saartje. Indien deze niet terugbezorgd worden bij Pip en saartje zal de waarde verhaald worden op de huurder.

 


Contactgegevens

Bedrijfsnaam:
Naam:
Telefoon
:
Postadres:
E-mail:
Pip en Saartje
Sandra Kleuskens
+31 (0)478 692972
Mgr. Aertsstraat 21, 5866 BG Swolgen
info@pipensaartje.nl
   

 

 

 


U kunt een e-mailbericht met vragen of opmerkingen over deze website verzenden aan webmaster@pipensaartje.nl.
Copyright 2013 Pip en Saartje Laatst bijgewerkt: 26 mei 2014